Fræk Fætter – 49 skud

549,00 kr.

Ikke på lager

  • NEM: 640g
  • 49 skud
  • 25mm rør

Du har valgt dine varer

Fantastisk! din ordre er lagt. Husk at gennemgå din ordre for at sikre, at du har fået alt med til at skabe den bedste og mest magiske nytårsaften nogensinde! Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget, der kunne have været med til at bidrage til en uforglemmelig fejring.

Sikker betaling

Vi vil gerne skabe en tryg og sikker handelsoplevelse for dig som kunde og derfor tilbyder vi en sikker betaling, så du kan handle dine fyrværkeriprodukter med fuld tillid.

 

Vi har modtaget din ordre

Vi har modtaget din bestilling. Tak fordi du valgte os. Vi glæder os til at behandle din bestilling. Hold øje med din indbakke for yderligere information. Vi er her for at sikre, at din købsoplevelse bliver så problemfrit og tilfredsstillende som muligt.

Din ordre kan afhentes

Din ordre er klar! du vil modtage en e-mail, når den er klar til afhetning. Vi sørger for at, alt er pakket og klar til dig, så du nemt og hurtigt kan hente dine varer. Vi glæder os til at se dig og håber, du vil nyde synet af dit valgte fyrværkeri show.

Dette batteri er det fødte kl. 24 batteri. Fræk Fætter har gang på gang vist sig at være en af vores bedst sælgende batterier, så hvad gør man når noget godt skal blive bedre? Man giver det en opgradering.

Med Fræk Fætter får du knasende mines, store flotte guld glimtende palmer og de smukkeste kulørte stjerner.

Batteriet er en del af Apollo Pro serien. Det sikrer at du får kvalitet får pengene samt er alt i Apollo pro serien nøje designet til at kunne blive brugt som elementer i et professionelt fyrværkerishow.

Med andre ord får du et professionelt fyrværkeribatteri, som er med til at lysne op for nattehimlen når klokken slår 24.

Yderligere information

Vægt 640 g

Drive-in krudt

Du vil måske også kunne lide

0
Der er ingen produkter i kurven